Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Reptielen in de klas...

09 november 2017

Vandaag was een bijzondere dag bij De Koreaner Stevensbeek. Kakkerlakken, huiskrekels, slangen en vogelspinnen kwamen op bezoek samen met reptielenmeneer Jos Geurts. Hij was uitgenodigd door meneer Nick en Bas om te komen vertellen over de verschillende reptielen. Hieronder een kort verslagje van onze leerlingen:

 

Verslag van Justin...

Vandaag is Jos Geurts bij ons in klas 5 en 6 geweest. De man die vorig jaar ook al een keer geweest is. Hij had weer van alles bij onder andere, kakkerlakken, huiskrekels, slangen en vogelspinnen. Voor de klassen was dat natuurlijk heel leuk. Jos vertelde ook over hoe de aardbol is ontstaan. Voor sommige kinderen was het wel even te veel, maar als je even een momentje voor jezelf wou….. dan kon dat. We hebben ook een rat kunnen aaien en vast kunnen houden. Jos had in ieder geval hele goeie uitleg. Ook zijn er hele mooie foto’s gemaakt en bijna iedereen vond het wel leuk. Als je een dier niet wou aanraken, werd daar niet moeilijk over gedaan. Meneer Bas en Nick vonden dat we het dus hadden verdiend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Nieuwsarchief