Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Dierendag

15 oktober 2018

Op dierendag (4 oktober) had klas 2 van juf Danielle hoog bezoek! Haar twee teckels waren die dag mee naar school gekomen om het dierendag project van de jongens te overzien en om de zelfgemaakt speeltjes meteen te keuren.

 

Van oude spijkerbroeken en fleecedekens werden speeltjes gemaakt voor de honden en katten in dierenopvang Hokazo te Uden. De huisdieren van onze leerlingen hebben het vaak goed thuis, maar de honden en katten in Hokazo wachten nog op een fijn nieuw baasje. Om ze wat plezier te bezorgen wilden de leerlingen uit deze klas graag speeltjes voor ze maken.

 

Op vrijdag is een medewerkster van de dierenambulance deze speeltjes op komen halen en heeft zij meteen wat verteld over het werk en over de opvang van de dieren. Met een mand gevuld met lekkers en flink wat speeltjes is zij weer terug gegaan naar Hokazo.

 

Het was een zeer geslaagde dag!

 

Verslagje van Jelle uit klas 2:

Het was een hele leuke, gezellige dag met de teckels in de klas. Het was heel leuk om te knuffelen met de honden. We hebben speeltjes gemaakt voor het asiel en hebben in de dierenambulance mogen kijken en de mevrouw van de ambulance allemaal vragen mogen stellen. Dat was heel leuk. Maar het leukste was het knuffelen met de hondjes.

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

De Korenear Stevensbeek

Kloosterstraat 7

5844 AP Stevensbeek                                               

Tel. 0485 - 38 29 64                                                    

E-mail: dekorenaer@aloysiusstichting.nl