Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Workshops CKV en sport

04 maart 2024

Workshops CKV & Sport

De afgelopen peridode zijn we bezig geweest met verschillende activiteiten buiten het klaslokaal. Zo heeft de bovenbouw, in het kader van sport-oriëntatie, les gehad van Team Habouch uit Beers, de kickboksschool die al een aantal jaren op onze school komt lesgeven. Emad kwam samen met zijn vrouw en heeft wederom gezorgd voor actieve en inspirerende lessen.

Ook hebben alle groepen van de school een CKV-workshop gevolgd van Studio Wotto.
Jan-Willem Otto kwam langs om onze leerlingen enthousiast te maken een eigen geluidskunstwerk of lawaaimachine te maken. Jan-Willem is begonnen met uitleggen hoe de technologie werkt die in deze workshop wordt gebruikt.

Door samen met de leerlingen op ontdekkingstocht te gaan in de wereld van geluid en techniek, bouwt hij met de leerlingen een uniek geluidskunstwerk. Wie weet hebben leerlingen hier thuis wel over verteld! Zie website voor meer informatie over de workshops: www.studiowotto.com

Op woensdag 27 maart staat er een cultuurdag op het programma voor al onze leerlingen!

 

 

 Nieuwsarchief