Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Frans neemt afscheid van Stevensbeek

22 december 2022

Afgelopen week stond in het teken van het afscheid van Frans Brands. Na ruim vijf jaar directeur van De Korenaer Stevensbeek gaat hij vervroegd van zijn pensioen genieten.

 

Onder leiding van Frans heeft Stevensbeek zich sterk ontwikkeld tot een stabiele en veilige omgeving waar leerlingen in alle leerroutes een regulier diploma kunnen halen. Hij heeft Stevensbeek weer op de kaart gezet. Frans vond het belangrijk dat er eerlijke kansen waren voor alle leerlingen. Dit was zijn motivatie voor het bewerkstelligen van extra ondersteuning, inzet van projecten en samenwerking met externe partners. Stage en arbeidstoeleiding was zijn expertise. Altijd met altijd hart voor de leerlingen.

 

Om Frans te bedanken is hij maandag en dinsdag in alle klassen uitgenodigd geweest. Hij is uitgedaagd, getest, bevraagd, bedankt en vooral in het zonnetje gezet. Op woensdag heeft Frans op zijn receptie afscheid genomen van alle collega’s en samenwerkingspartners. Aan het eind is hij, met een knipoog, toegezongen door zijn team. Ook zijn gezin was hierbij uiteraard aanwezig. Het geheel is afgesloten met een etentje waarbij is stilgestaan hoe het was, op alles wat er is bereikt en de fijne samenwerking.

Frans, bedankt!
Wij wensen jou heel veel plezier bij alle plannen die je hebt. Geniet van je verdiende pensioen.
 

 Nieuwsarchief