Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

Opening schoolgebouw

13 december 2021

Afgelopen schooljaar mochten wij dan eindelijk onze intrek nemen in ons nieuwe schoolgebouw. In april hadden we namelijk een vlekkeloze verhuizing op touw gezet. Vanaf dat moment konden we ondanks alle corona perikelen gaan genieten van dit fantastische gebouw.

Opening
In het nieuwe schooljaar zijn we met onze werkgroep ook na gaan denken over een waardige opening. Na een goede voorbereiding hadden we een geslaagde opening op donderdag 21 oktober jl. Er volgden mooie toespraken vanuit de stichting en gemeente en een leuk filmpje vanuit de ouderraad. Hierna kon iedereen onze school van dichtbij gaan bewonderen. De opkomst was groot en divers. Het gehele personeel was trots en gaf alle gasten een mooi beeld van onze school. Na de opening sloten we de avond met ons team af met een heel erg smakelijk diner.

Feestdag voor leerlingen
De volgende dag stond de officiële opening voor onze leerlingen op het programma. In het kader van 130 jaar Aloysius werd de opening voor de leerlingen gevierd tijdens de cultuurdag. Leerlingen volgden verschillende workshop gegeven door diverse gastdocenten. Lees én kijk meer over deze bijzondere dag voor onze leerlingen.

 

 

 Nieuwsarchief

De Korenaer Stevensbeek

Kloosterstraat 1

5844 AN Stevensbeek                                               

Tel. 0485 - 38 29 64                                                    

E-mail: korenaer.st@aloysiusstichting.nl