Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

(o)verhuis journaal Stevensbeek

24 februari 2021

Vandaag delen we graag weer een nieuwe update van de verbouwingswerkzaamheden bij De Koreaner Stevensbeek.

Ondanks de winterse omstandigheden van de laatste weken wordt er hard gewerkt volgens planning. Vanaf januari zijn we vooral bezig geweest met het verbouwen van de 10 klaslokalen, het kooklokaal en de kantoorruimten. Ook zijn de lokalen voorzien van een modern ventilatiesysteem. In het kader van duurzaamheid is er overal ledverlichting aangelegd. Buiten is tot slot het terrein mooi aangeplant.

 

Afwerking
De komende weken worden de plfaonds gemaakt, ramen geplaatst, muren afgewerkt, geschilderd en de vloerbedekking gelegd. Ook de praktijklokalen techniek en consumptief krijgen een nieuwe vloer en een nieuwe inrichting. Kortom genoeg zaken om nog naar uit te kijken.

 


Verhuizing
Er is een werkgroep is samengesteld die zich gaat bezighouden met de organisatie van de verhuizing, zodat we begin april op een soepele manier kunnen over huizen.

 


Het nieuwe gebouw wordt iedere dag een stukje mooier en daarom zijn we extra blij dat alles goed op schema ligt. Via de schoolwebsite delen we regelmatig een update, www.korenaerstevensbeek.nl.

Vriendelijke groet,

 

Frans Brands
Directeur

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

De Korenaer Stevensbeek

Kloosterstraat 7

5844 AP Stevensbeek                                               

Tel. 0485 - 38 29 64                                                    

E-mail: korenaer.st@aloysiusstichting.nl