Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

(o)verhuis journaal Stevensbeek

12 januari 2021

Aan het begin van dit nieuwe jaar 2021 een update van de werkzaamheden met betrekking tot de verbouwing van het voormalige schoolgebouw van Metameer als nieuw schoolgebouw voor De Korenaer Stevensbeek.

Sloop en opbouw
Er is tot het einde van 2020 vooral met beleid ‘gesloopt’ zodat we vanaf nu kunnen starten met o.a. de opbouw van 10 nieuwe klaslokalen (allemaal voorzien van een eigen ventilatie) en de uitbreiding van het praktijklokaal consumptieve technieken.

 

Ook buiten is er hard doorgewerkt en zijn de laatste bankjes en 2 mooie voetbalkooien geplaatst. Daarnaast is de naam van onze school, De Korenaer, op de gevel bevestigd.Planning
De komende tijd zal er vooral binnen het gebouw gewerkt worden; ventilatie wordt aangelegd, nieuwe wanden geplaatst en plafonds en verlichting gemaakt.

Buiten zal de bestrating netjes afgewerkt worden, de verlichting gerepareerd worden en tot slot zal het terrein worden aangeplant.
 

Op dit moment is de planning zo dat het gebouw begin april opgeleverd wordt. Dat duurt nog een aantal maanden maar dan hebben we ook een mooie, moderne school waarmee wij (leerlingen, ouders en team) de komende jaren vooruit kunnen.

Op de hoogte blijven?

Volg het laatste nieuws over de verbouwing via de website: www.korenaerstevensbeek.nl.

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

De Korenaer Stevensbeek

Kloosterstraat 7

5844 AP Stevensbeek                                               

Tel. 0485 - 38 29 64                                                    

E-mail: korenaer.st@aloysiusstichting.nl