Leestijd 0 - 1 min
Talent ontdekken tijdens cultuurdag!

Na de officiŽle opening voor genodigden op donderdag 21 oktober jl., was het de dag er na eindelijk zo ver voor de leerlingen van De Korenaer Stevensbeek. In het kader van 130 jaar Aloysius werd de opening voor de leerlingen gevierd tijdens de cultuurdag. Leerlingen volgden verschillende workshop gegeven door diverse gastdocenten.

Tijdens deze bijzondere dag hebben we onze leerlingen weer op een hele andere manier mogen zien. Sommige verrasten ons met hun dansmoves en andere bleken graffitikunstenaars. Ook wisten leerlingen met tekst en een beat een mooie rap in elkaar te zetten. Naast de creatieve workshops waren er ook freerun docenten die onze leerlingen flink in beweging wisten te krijgen. We hebben zeker bij de freerun workshops gezien dat sommige leerlingen echt hun grenzen aan het verleggen waren.

De sfeer was de hele dag erg goed en dat is ook goed zichtbaar in het filmpje wat op deze dag gemaakt is. We nodigen jullie uit om allemaal via het filmpje een kijkje te nemen in onze school en naar onze talenten.

auteur