Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

(o)verhuis journaal Stevensbeek

04 december 2020

De Korenaer Stevensbeek gaat dit jaar verhuizen naar een nieuw schoolgebouw, namelijk het oude gebouw van Metameer. De verhuizing stond eigenlijk gepland in de kerstvakantie, maar door verschillende oorzaken is dat helaas niet mogelijk gebleken.


Vooral de nieuwe richtlijnen met betrekking tot de ventilatie in verband met corona en de daarbij horende financiële gevolgen hebben voor vertraging gezorgd. Gelukkig hebben de gemeente Sint Anthonis en de Aloysius Stichting hierin elkaar gevonden en krijgt de school een ventilatie die geheel ‘corona proof’ is.

Verbouwwerkzaamheden
De werkzaamheden hebben tot nu toe vooral buiten plaatsgevonden. De bestrating en routing van het parkeerterrein zijn aangepast, de fietsenstalling en nieuwe prullenbakken en bankjes zijn geplaatst. Tot slot wordt er nu gewerkt aan het hekwerk rondom de toekomstige pauzeplek en aan de realisatie van 2 nieuwe voetbalkooien!




De sloopwerkzaamheden op de eerste verdieping zijn deze week gestart. De opbouw gaat vanaf januari starten. Daarbij krijgen de lokalen geluidsisolerende wanden en elk lokaal zijn eigen ventilatie.

 



Op de hoogte blijven?
Volg het laatste nieuws over de verbouwing via de website: www.korenaerstevensbeek.nl.

 



Nieuwsarchief