Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Ouderraad

13 maart 2020

Hallo ouders/ verzorgers van leerlingen van de Korenaer Stevensbeek,

Sinds anderhalf jaar heeft de Korenaer Stevensbeek een ouderraad. Deze is opgericht op initiatief van directeur Frans Brands om de betrokkenheid van de ouders te vergroten.

De ouderraad heeft een voorzichtige start gemaakt, maar het wordt tijd dat alle ouders op de hoogte zijn van ons bestaan. In de ouderraad hebben naast 4 ouders, ook Tamara van de Dungen en Marga Willemsen namens het schoolteam zitting. De ouders vertegenwoordigen leerlingen van leerjaar 1 t/m leerjaar 4.

Als eerste activiteit hebben we de informatieavond op 19 maart georganiseerd. We hebben input van ouders gevraagd over de inhoud van deze informatie- avond.
Helaas is inmiddels bekend dat wegens het Covid19-virus, de informatieavond geen doorgang zal hebben. We hopen dat op een later tijdstip de bijeenkomst alsnog plaats zal vinden.

Als er ideeën zijn over wat de ouderraad nog meer zou kunnen betekenen of hoe de betrokkenheid bij school vergroot kan worden, kan een bericht gestuurd worden naar volgend emailadres: ouderraadste@gmail.com

Wij zien jullie enthousiaste reacties graag tegemoet.

Astrid, Karin, Miranda en Jacqueline
 

 



Nieuwsarchief