Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

De Korenaer Stevensbeek is verhuisd!

16 april 2021

Na een flinke verbouwing, twee dagen flink zwoegen met het hele team om alles over te huizen en weer in te richten, is het nu dan zover; wij zijn verhuisd!
 

Via het overhuisjournaal zijn jullie de afgelopen tijd op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom onze verhuizing. De verbouwingen die plaats hebben gevonden, de dingen die goed gingen, de dingen die tegenvielen. Maar alles ligt nu achter ons en vanaf maandag 12 april zijn we vol enthousiasme aan het werk gegaan in ons nieuwe gebouw!


Verhuizing

Vorige week donderdag en vrijdag hebben we met een team verhuizers en ons eigen team alle spullen overgebracht van de oude locatie naar de nieuwe locatie. De lokalen zijn ingericht, de kantoren zijn weer ingericht en ook de grote aula is er klaar voor. Vrijdag konden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet worden en aan het einde van de dag waren we moe maar voldaan.

 


Positieve en rustige sfeer

De eerste dag in het nieuwe gebouw is goed verlopen. Na een korte en gepaste opening van het gebouw, zijn alle leerlingen met hun mentor naar het lokaal gegaan. De leerlingen hebben met hun mentor besproken wat de regels en afspraken in het nieuwe gebouw zijn en hebben vervolgens een rondleiding gehad door het gebouw. Wij kijken terug op een geslaagde eerste dag. Er hing een positieve en rustige sfeer in het gebouw. Hopelijk kunnen we nog een hele lange tijd genieten van dit mooie gebouw.

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

De Korenaer Stevensbeek

Kloosterstraat 1

5844 AN Stevensbeek                                               

Tel. 0485 - 38 29 64                                                    

E-mail: korenaer.st@aloysiusstichting.nl